Welkom op onze webshop!

About us

OVER BAZAR LOCAL - Vlotter

Lokaal is een ‘love brand’ geworden. We willen allemaal graag lokaal kopen maar de weg naar producten van eigen bodem is niet altijd makkelijk te vinden. Vanuit dit idee ontstond Bazar Local.

Deze webshop biedt dan ook een uitgebreid assortiment aan streekbieren en andere heerlijke kwaliteitsproducten uit eigen land.

Bazar Local werd in 2020 opgericht door Sebastiaan Van der Velde, Lukas Geluykens en Maarten Pino. Intussen hebben deze 3 jonge ondernemers de fakkel doorgegeven aan de sociale onderneming Vlotter in Boom.

 

“Dat Bazar Local werd overgenomen door Vlotter – een organisatie die werkgelegenheid creëert voor mensen met een beperking - is het perfecte vervolg op een project waarmee we van start gingen tijdens onze studietijd. Ons drukke werkleven laat ons nu niet meer toe om Bazar Local op een professionele manier te runnen. We zijn dan ook enorm blij dat Vlotter de webshop onder zijn vleugels heeft genomen”, vertellen de initatiefnemers.

Vlotter is een maatwerkbedrijf dat kwaliteitsvol productiewerk en diensten aan bedrijven en organisaties uit de streek levert. Mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt vinden er een duurzame werkplek. Daarnaast biedt deze sociale onderneming thuiszorg, aangepast personenvervoer en een uitgebreide waaier aan sociale diensten.

Met Bazar Local voegt Vlotter een nieuw ingrediënt toe aan hun lokaal succesrecept. De sociale onderneming uit Boom wil de krachten van lokale ondernemers verder gaan bundelen tot een sterk én smaakvol platform met een hoogstaand aanbod van Belgische producten.