About us

Over Bazar Local

Bazar Local is het initiatief van 3 jonge ondernemers. Het idee is ontstaan tijdens de lockdown periode, waarin het belang van lokale producten en producenten meer dan ooit duidelijk werd.

België loopt over van het lokaal talent met geweldige producten. We hebben gemerkt dat mensen liever lokale producten kopen, maar dat de weg naar deze producten niet altijd gemakkelijk te vinden is.

We zijn er van overtuigd dat onze Belgische producten minstens even goed zijn als de grotere merken. Vandaar onze slogan ‘Local products, worldwide quality!’. Met Bazar Local willen we de referentie zijn voor ‘craftmanship’ op vlak alcoholische, non- alcoholische dranken en voeding. Via ons online platform wijden we ons aan de verkoop en promotie van lokale producten.

Naast de originaliteit en kwaliteit, hechten we veel belang aan het verhaal achter onze producten. We willen onze klanten in contact brengen met innovatieve en duurzame producten van eigen bodem. Neem zeker eens een kijkje op onze experten pagina of in onze catalogus en kom meer te weten over Bazar Local en zijn partners!

Onze missie

De krachten van lokale ondernemers bundelen tot een sterk platform met een dynamisch en kwalitatief aanbod van Belgische producten.

Onze visie

Het grote publiek opnieuw kennis laten maken met sterke producten van Belgische bodem.

Het Bazar Local Team

Sebastiaan Van der Velde is afgestudeerd als Master Handelswetenschappen en heeft sindsdien ervaring opgedaan binnen Sales. Hij is daarmee ook ons 'Saleskanon'. Daarnaast houdt Sebastiaan zich bezig met communicatie naar onze huidige partners, Business Development en Product Scouting. In zijn vrije tijd kan je hem vinden op een volleybalveld of is hij bezig met het bedenken van nieuwe businessideeën.

Lukas Geluykens is onze student van het team en studeert momenteel Handelsingenieur in de Beleidsinformatica aan de Universiteit Antwerpen. Cijfers vormen voor Lukas geen geheimen. Bij Bazar Local focust hij zich op de webshop en de financiën. Naast studeren en Bazar Local, is Lukas de plaatselijke Cristiano Ronaldo van Reet.

Maarten Pino stapte in januari 2021 mee in het Bazar verhaal. Hij is afgestudeerd als Master Milieu- en Preventiemanagement en is actief als consultant. Maarten brengt structuur in onze werking en houdt zich bezig met de Communicatie. Buiten al het werken spendeert hij zijn tijd aan Braziliaans Jiu Jitsu, lopen en lezen.
 
Contacteer ons gerust voor een babbeltje!