Welkom op onze webshop!

Wildiers

Wildiers is een familiebedrijf waar confituren, vliersiropen, chutneys, pickels en konfijten geproduceerd worden op ambachtelijke wijze sinds 1985 in het hart van België.

1985, met witloof en eigen geteelde groenten gingen Nicole en Guido naar de plaatselijke boerenmarkten. Daar er al wat overschot van augurken, bloemkool, rabarber en ander fruit was werden er pickles gemaakt, naast de traditionele rabarber, aardbeien en rode bessen confituren. Zij staken deze lekkernijen in kleine potjes met eigenhandig geschreven etiketten.


De belangstelling van de klanten groeide en zo kwamen ook de eerste flesjes vlierbessensiroop. Winkels toonden meer en meer belangstelling en begonnen ook te verkopen.
De potjes kregen een mooie nostalgische verpakking en werden door groothandelaars verspreid over het Vlaamse land in delicatessenzaken en de betere bakkers.

2008, hun dochter Emilie, dat twee jaar ervoor besloten had om de familiezaak verder te zetten, bouwde een gloednieuwe productieruimte uit op een industrieterrein gelegen in Haacht, 2 km verder van waar alles begon.


Dit was een belangrijke mijlpaal om de activiteiten verder te kunnen ontwikkelen en onze klanten op een altijd betere, efficiëntere en snellere manier te bedienen.
Wij maken al confituren, siropen, konfijten, pickles, en chutneys sinds 1985. In al die tijd hebben we onschatbare ervaring opgedaan dat ons vandaag toelaat om een volledig assortiment van de bovenstaande producten voor te stellen aan onze klanten, steeds bereid met de beste ingrediënten.
Dit zonder ons ambachtelijk karakter te verliezen.


Eind 2018 besloot Emilie het familiebedrijf over te laten aan de ondernemer Renaud Craenhals die met veel passie de activiteiten vandaag verderzet.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd