Welkom op onze webshop!

Thomas Wuyts

Thomas Wuyts (34) uit Aartselaar begon zijn carrière als deur-aan-deur verkoper bij Mobistar. Voor de leeuwen geworpen, leerde hij meteen het reilen en zeilen in de wereld van de Sales. Al snel werd hij Team Leader en niet veel later richtte hij zijn eigen Sales bureau op. 

Als gepassioneerd ondernemer en ginliefhebber, stichtte hij in 2012 het evenementenbureau www.gintin.be. Het bedrijf specialiseerde zich in tastings en het bereiden van gin-tonics op evenementen en bedrijfsfeesten. 

Hiernaast begon hij al snel zelf te experimenteren met zelfgecreëerde Gin-recepten. Hij baseerde deze op de Marula vrucht. Deze Afrikaanse vrucht maakt zelf alcohol aan wanneer zij wordt geconsumeerd en valt vooral in de smaak bij de plaatselijke olifanten. Met alle gevolgen van dien. Verder is het een echte vitamine C bom en de ideale basis voor een goede gin! 

Na de zoektocht van 2 jaar naar de ideale samenstelling ontstond Marula Gin. De gin werd door Ginto tot nummer 1 verkozen en won het van namen als Monkey 47 en Hendrick's. De eerste batch vloog meteen de deur uit.

Later vervolledigde hij zijn gamma met de Marula Pomegranate en een unieke koffielikeur, Café Marula. Stuk voor stuk unieke en verfijnde producten, waar je, naast de Marula vrucht, ingrediënten als koriander, lavendel en oranjebloesem in kan terugvinden.

Je vindt het volledige Marula gamma in onze Drinks collectie.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd