Welkom op onze webshop!

Lemonzest

 

Als student hotelmanagement en barman was ik altijd al geïnteresseerd in de alcoholische dranken wereld. De Interesse voor Italiaanse likeuren kwam door mijn Italiaanse vrienden die enorm bekend zijn in deze wereld. 

Ik vindt echter het aspect duurzaamheid heel erg belangrijk en het maatschappelijk verantwoord produceren van producten. Ik vond nergens een gelijkaardig product op de markt die deze kenmerk heeft. Daarom besloot ik om zelf mijn eigen Limoncello te gaan maken met als doel om een groen en ecologisch product aan te bieden.

Concreet zorgen we voor een verantwoord transport van goederen, samengaand met afvalreductie en samenwerkingen met andere voedingsbedrijven. 

We gaan tijdens productie’s onze gebruikte citroenen gaan hergebruiken door het sap er uit te halen en deze te geven aan een restaurant die deze kan gebruiken in cocktails. De resten hiervan belanden niet in de vuilbak, maar op een natuurlijke composthoop die zorgt dat deze terug in de natuur gaan. 

Met Lemonzest gaan we dus niet alleen voor kwalitatieve, maar ook duurzame producten die zorg dragen voor ons als maatschappij.

Meer over ons verhaal op www.lemonzest.be

Thomas Lauwers

Founder Lemonzest

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd