Vlotter

 

Vlotter is een sociale onderneming met meer dan 400 medewerkers. Maatwerk staat centraal in het bedrijf. "Onze medewerkers leveren kwaliteitsvol productiewerk en diensten aan bedrijven en organisaties. Onze sociale diensten, thuiszorg en aangepast personenvervoer bedienen een regio met meer dan 65.000 inwoners. Onze kernwaarden zijn: dynamisch, kwaliteitsgericht, versterkend, sociaal, behulpzaam en respectvol." Vlotter is een samenwerking van gemeenten Aartselaar, Boom, Hemiksem, Niel en Rumst.

Sinds kort is ook het Vlotter Bier een feit! Vlotter is een stevig, blond streekbier (8,5% alcoholpercentage) met een fruitig aroma. De volle, florale smaak in combinatie met een subtiele bitterheid dankt deze overheerlijke tripel aan de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, zoals 100% biologisch gerstemout en Belgische cascade hop.

Het is een zacht doordrinkbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit pittig blondje wordt op ambachtelijke wijze gebrouwen door Nielse dorpsbrouwerij ‘De Klem’.

Een mooi project waar we ons bij Bazar Local graag achter zetten! Bovendien gaat een deel van de opbrengst gaat naar Komoptegenkanker! 1 reactie

  • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    admnkudqbv

Laat een reactie achter