Welkom op onze webshop!

N'Sane

Wij zijn Tijs, Tine & Thomas, wij zijn N’Sane en samen zorgen we voor een gezonde, originele en veelzijdige keuze.

Tijs, brengt met zijn soepen van Soeprème versheid en gezondheid tot in bedrijven, scholen & huiskamers. Hij merkt op dat mensen steeds meer geven om gezondheid en zich bewust willen zijn van wat men eet & drinkt.

Tine, gebeten door smaak en gezondheid, werkt al jaren in de gastronomische wereld als gastvrouw en sommelier. Ze gaat steeds op zoek naar uitdagende combinaties en wil ook steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in gezondheidsland.

Thomas, die met zijn eigen Marula gin, midden in de cocktailwereld zit, zag hoe mensen meer en meer op zoek gaan naar originele, alcoholvrije alternatieven.

We sloegen de handen in elkaar en zo werd N’Sane geboren.

N’SANE is een nieuw, uniek en veelzijdig merk met als missie een nieuw segment in de (alcoholvrije) drankenwereld te creeëren.

Zonder toevoeging van suikers, geur-, kleur- en smaakstoffen of bewaarmiddelen bieden we voor IEDEREEN een gezonde keuze.

Met N’SANE spreken we zowel professionals als particulieren aan en bieden we veelzijdigheid, gebruiksgemak én gezondheid in een handomdraai.
Met slechts 3 – 5 cl N’SANE maak je de lekkerste warme of koude dranken, mocktails, cocktails en nog veel meer. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd